מוס שוקולד

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • חופן קשיו
  • 12-15 תמרים קטנים
  • 2 כפות קקאו אורגני
  • 3 ס"מ מקל וניל או כפית תמצית וניל
  • מעט מים
  • אבוקדו בינוני

 

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המרכיבים, למעט האבוקדו, לפי הסדר שהם רשומים, למיכל הויטמיקס וסיגרו את המכסה. בחרו במהירות 1, הפעילו את הויטמיקס, והגבירו את המהירות למהירות  10.
העזרו בדוחפן להוצאת בועת אוויר אם הבלילה קצת סמיכה.
ערבלו למשך 30 שניות או עד לקבלת שמנת. במידה והתערובת יוצאת יבשה וסמיכה, ניתן להוסיף עוד קצת מים.
כאשר השמנת מוכנה, הכניסו את האבוקדו וחזרו על פעולת הערבול. ערבלו למשך חצי דקה או עד לקבלת תערובת הומוגנית.
 

המוס מוכן! בתאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google