מוס שוקולד

מצרכים:

חופן קשיו

12-15 תמרים קטנים

2 כפות קקאו אורגני

3 ס"מ מקל וניל או כפית תמצית וניל

מעט מים

אבוקדו בינוני

 

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המרכיבים, למעט האבוקדו, לפי הסדר שהם רשומים, למיכל של ויטמיקס וסיגרו את המכסה. בחרו במהירות 1, הפעילו את הויטמיקס, והגבירו את המהירות למהירות  10. העזרו בדוחפן להוציא את בועת אוויר אם הבלילה קצת סמיכה.
ערבלו למשך 30 שניות או עד לקבלת שמנת. במידה והתערובת יוצאת יבשה וסמיכה, ניתן להוסיף עוד קצת מים.
כאשר השמנת מוכנה, הכניסו את האבוקדו ושוב חזרו על פעולת הערבול. ערבלו למשך חצי דקה או עד לקבלת תערובת הומוגנית.

המוס מוכן! בתאבון!

מוס שוקולד

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google