מאפינס דלעת

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 2 ביצים L
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
  • 1 כוס (245 גר') דלעת
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
  • 3/4 כוס (150 גר') סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפיות סודה לשתיה
  • 1 כפית קינמון
  • 3/4 1 כוס (220 גר') קמח
  • 1/2 כוס (90 גר') שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה:

לחמם את התנור ל-180 מעלות. לשמן תבנית שקעים למאפינס.

להכניס לקנקן הויטמיקס ביצים, שמן, דלעת, חלב וסוכר ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1, להפעיל את הויטמיקס ולאט להעביר למהירות 5. לטחון במשך 10 שניות.

בקערה נפרדת ערבבו את המלח, סודה לשתיה, קינמון, קמח ושוקלד צ'יפס.

לשפוך את תערובת הרטובים לתוך הקערה עם תערובת היבשים. לערבב רק עד שכל התערובת היבשה נטמעה בתערובת הרטובה.

למזוג לתוך השקעים ולמלא כל שקע עד 3/4 גובה. 

לאפות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר באמצע המאפין יוצא נקי.

לצנן על רשת צינון במשך 5 דקות ולהוציא את המאפינס מהתבנית.

בתיאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google