fbpx

כדורי פאדג' אבוקדו

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1/2 כוס (120 מ"ל) קרם קוקוס
  • 3 כפות (45 מ"ל) סירופ מייפל
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 2 אבוקדו מקולפים, חצויים ומגולענים
  • 2/3 כוס (115 גר') שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה: 

להכניס לקנקן הויטמיקס קרם קוקוס, מייפל, תמצית וניל ואבוקדו לפי הסדר ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1.

להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להגביר למהירות הגבוהה ביותר.

לטחון במשך 35-45 שניות תוך שימוש בדוחפן על מנת לדחוף את המצרכים לכיוון הסכינים.

להכניס את התערובת לתוך קופסת אחסון מרובעת קטנה ולהקפיא עד להתייצבות, כ-3 שעות.

להמיס את השוקולד במיקרו.

להוציא כדורים מתערובת האבוקדו בעזרת כף קפיצית לעוגיות. 

לטבול בשוקולד המומס ולהניח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.

להחזיר למקפיא להתייצבות.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google