מצרכים:
140 גרם שקדים
130 גרם תמרים
- 120-80 מ"ל חלב צמחי (1/2-1/3 כוס)
- 2 כפות אבקת קקאו
2 כפות סירופ מייפל
40 גרם פצפוצי אורז
אופן ההכנה:
להכניס לבלנדר הויטמיקס את השקדים, תמרים ו-1/3 כוס חלב. לעבד במהירות גבוהה במשך דקה, תוך כדי שימוש במוט. המרקם אמור להיות סמיך כמו של בצק. אם הוא סמיך מדי אפשר להוסיף עוד חלב.
להעביר את הבלילה לקערה, להוסיף את שאר המצרכים: אבקת קקאו, מייפל ופצפוצי אורז, ולערבב בעזרת כף או מרית.
לגלגל את הבלילה לכדורים בקוטר 2.5 ס"מ ולהקפיא.
בתיאבון!