חטיף גרנולה

זמן הכנה:
מנות:
רמת קושי:

מצרכים

200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר

75 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס

120 מ"ל (1/2 כוס) דבש

70 גר' (1/3 כוס) סוכר חום

1 כפית תמצית וניל

480 גר' (1/2 4 כוסות) שיבולת שועל גסה

125 גר' (1 כוס) קמח

1 כפית סודה לשתיה

110 גר' (1 כוס) חמוציות מיובשות

175 גר' (1 כוס) שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה

לחמם תנור מראש ל-175 מעלות. לרפד תבנית עם נייר אפיה.

להוסיף חמאה, שמן קוקוס, דבש, סוכר חום ותמצית וניל לקנקן 2 ליטר של ויטמיקס, לפי הסדר ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1 או בתוכנית לממרחים.

להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להעלות למהירות הכי גבוהה ולעבד במשך 55 שניות או במידה ומשתמשים בתוכנית הממרחים, להמתין עד שהתוכנית מסתיימת.

לפתוח את המכסה ולהוסיף את הקמח, סודה לשתיה וחצי כוס שיבולת שועל.

לבחור במהירות 6 ולהפעיל את כפתור הפולס 8-10 פעמים, או עד לקבלת תערובת.

להוסיף את שארית שיבולת השועל, חמוציות ושוקולד צ'יפס לקערת ערבוב גדולה. בעזרת מרית יש להעביר את התערובת מהבלנדר לתוך הקערה ולערבב היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.

להעביר את התערובת לתוך התבנית ולהדק היטב. לאפות במשך 20-25 דקות או עד להשחמה.

לצנן במשך 20 דקות לפחות. לחתוך לצורת חטיפים ולאחסן בקופסא אטומה.

חטיף גרנולה

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google