בראוניז

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • ⅓ כוס (45 גרם) קמח מלא
  • ¼ כוס (25 גרם) אבקת קקאו
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית מלח
  • ⅓ כוס (75 גרם) חמאה לא מלוחה חתוכה לקוביות
  • ¾ כוס (150 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים גדולות
  • ¼ 1 כוס (225 גרם) שוקולד צ'יפס מתוק למחצה
  • 1 כוס (120 גרם) אגוזי מלך קצוצים, לא חובה

 

אופן ההכנה:

לחמם תנור לחום של 180 מעלות. לשמן תבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ.

בקערת ערבוב בינונית לטרוף יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הקינמון והמלח ולהניח בצד.

להכניס חמאה, סוכר, וניל וביצים למיכל הוויטמיקס לפי הסדר המופיע ולסגור את המכסה.

להפעיל את בלנדר הויטמיקס על מהירות 1 ולהגביר בהדרגה למהירות 10.

לערבל במשך 20 שניות.

לצקת את התערובת על החומרים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת יחידה. להוסיף שוקולד צ'יפס ואגוזי מלך ולקפל לתוך הבלילה.

לשפוך את הבלילה לתבנית המשומנת. לאפות 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שננעץ באמצע העוגה יוצא נקי.


בתיאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google