המבורגר שעועית שחורה עם איולי צ'ילי חריף

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • פחית שעועית שחורה (425 גר') שטופה ומסוננת
  • 1/4 כוס (30 גר') בצל קצוץ
  • 1/4 כוס (10 גר') עלי כוסברה טריים
  • 2 שיני שום
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס (60 גר') פנקו
  • 1 ביצה גדולה
  • 4 לחמניות המבורגר
  • 1/4 כוס (60 גר') מיונז
  • 1 כפית רוטב צ'ילי חריף
  • 1 כפית מיץ ליים
  • 2 כוסות (40 ג') רוקט

אופן ההכנה:

להכניס לקנקן הויטמיקס שעועית שחורה, בצל, כוסברה, שום, רוטב סויה, מלח, פלפל, פנקו וביצה לפי הסדר שצוין ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 8 ולהפעיל את כפתור הפולס 8-10 פעמים, תוך כדי שימוש במוט לדחיפת המצריכם לכיוון הסכינים.

להעביר תערובת לקערה ולתת לה לנוח במשך 15-20 דקות.

לחלק את הבלילה ל-4 קציצות.

להניח את הקציצות על גבי תבנית אפיה מרוססת עם תרסיס שמן.

לאפות בטמפרטורה של 220 מעלות במשך 8 עד 10 דקות. להפוך לצד השני ולאפות במשך 6 דקות נוספות.

לאיולי צ'ילי חריף, לערבב את המיונז עם רוטב הצ'ילי ומית הלימון. 

להניח את הקציצות על הלחמניות  עם רוקט ורוטב האיולי.

 

 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google